Tijdens de JINC-stage mochten Iman, Maguette, Redouan en Yassen van het 6de leerjaar baas zijn voor één dag. Het VRT-nieuws volgde hen. Hieronder zie je een stukje van de nieuwsuitzending.

 

Dit jaar maakten we in het 5de leerjaar al kennis met het beroep van zangeres, marketeer, curator van een museum, winkelverantwoordelijke,.... Dit jaar niet enkel digitaal, maar sommige bedrijven kwamen tot in onze klas. Een leerrijke ervaring.

 

Bara (5A)

 

Younes (5A)

bliksemstage 2021

Onze leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar gingen dit jaar op bezoek bij Kipling, Vans, Coca Cola en Anthony Cranes. Ze leerden zo deze bedrijven beter kennen en kregen de kans om vragen te stellen en al een beetje te proeven van wat een job allemaal kan inhouden. Dit jaar ging alles nog digitaal, we hopen dat we volgend jaar echt naar de bedrijven toe kunnen gaan.

 

Enkele reacties...

De bliksemstage was heel leuk. Nathan vertelde echt veel super interessante zaken tijdens de rondleiding. We mochten ook steeds vragen stellen. Hij wist altijd een antwoord. Hij wist alles over Vans en nu wij dus ook, hihi...  (Basmala, 5A)

 

Ik heb de winkel van Vans gezien, ook achteraan waar de voorraad lag. Nathan was super lief en vrolijk. We kregen ook opdrachten en op het einde kregen we een coole sticker. (Noor, 5A)

 

We leerden hoe we de klanten in onze winkel moesten begroeten. Er was ook een wedstrijd waar we om ter snelste veters moesten strikken en ik ben gewonnen!    (Inaya, 5A)

 

De bliksemstage was superleuk en we hebben ook wat geleerd. Wat ik leuk vond was dat we leerden hoe we klanten moesten verwelkomen. We hebben ook geleerd van Nathan de winkelmanager hoe we onze veters moesten knopen op de Vans-manier. Nathan vertelde super enthousiast. (Aïcha, 5A)

 

We kwamen ook in het nieuws!

Klik op volgende logo's om een kijkje te nemen.

in de krant

in de krant

op facebook

op de radio (vanaf 1 uur en 12 min)

op het nieuws

Wat foto's...