juf Ruth

klasjuf van 1B

Ik ben juf Ruth. Dit jaar ben ik aan mijn 18de schooljaar als juf begonnen. Na vier jaar als klasjuf in het derde leerjaar en 9 jaar in het eerste leerjaar bij Mozaïek ben ik er nu zorgjuf in 1B. Ik vind het enorm belangrijk dat elk kindje zijn/haar plaats kan vinden in een klasgroep. Ieder op eigen tempo en niveau. Leren lezen, schrijven, rekenen...allemaal nieuwe dingen die ik samen met de kids ga oefenen. 

 

Naast juf ben ik ook mama van 3 dochters. Om die reden werk ik al enkele jaren halftijds. (Op dinsdag en donderdag ben ik elke week op school. Op woensdag is dat om de 2 weken.)

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om in mijn moestuin te werken en zing ik in een popkoor. Maar waar ik ook erg van geniet is het maken van uitstapjes met mijn gezin.

 

contact: ruth.de.roover@gvbsmozaiek.be

 

juf Francie

zorgjuf

Bijna 30 jaar geleden startte ik, juf Francie, hier op school. Ik hou van andere mensen helpen en daarom ben ik in het ondersteuningsteam gestapt. Daarvoor stond ik verschillende jaren voor de klas. Ik ben zelf-, beweeg- en woordknap, omdat ik van koken, wandelen en lezen hou.

 

Contact: francie.exelmans@gvbsmoziek.be

 

juf Erica

zorgjuf 

Hallo! Ik ben juf Erica. Gedurende heel wat jaren was ik juf van het eerste leerjaar B. Daarom kom ik op maandag een aantal uurtjes helpen in het eerste leerjaar.

 Wat is er mooier dan iemand leren lezen,schrijven en rekenen?Ik vind het erg knap dat de kinderen samen met hun juffen en ouders deze moeilijke klus steeds weer klaren!

 

Contact: erica.cant@gvbsmozaiek.be

 

juf Cindy

klasjuf van 1A

Ik ben juf Cindy en trotse juf van 1A. Ik woon in Lier samen met mijn man en 2 zoontjes Otis Lyon en Ferron. Ik hou ervan om voor te lezen voor mijn eigen kindjes maar ook voor mijn sloebers van de klas. Na enkele jaren bij de kleintjes te staan, stond ik sinds 2018 bij de oudste kleuters en nu in het eerste leerjaar en dat doe ik met heel veel plezier! Samen spelen, ontdekken, leren en experimenten doen we elke dag  opnieuw! We vliegen erin 😀👍 !

 

Contact: cindy.de.winter:@gvbsmozaiek.be

 

juf An

klasjuf 1B en zorgjuf 

Hallo iedereen, ik ben juf An.

Ik ben juf sinds 2004. Voor ik naar Mozaïek kwam, heb ik al lesgeven in enkele andere scholen en daar was ik vooral klasjuf in het 2e en 5e leerjaar en was ik ook enkele jaren zorgjuf. 

Ik ben getrouwd en mama van 2 schatten van kinderen. Mijn dochter gaat naar het 5e leerjaar en mijn zoon gaat naar het 2e leerjaar.

's Avonds en in het weekend kan je mij vaak in het zwembad vinden waar ik waterpolo speel. Ik speelde verschillende jaren dwarsfluit in een fluitensemble, maar nu speel ik enkel nog af en toe in de klas of tijdens de kerstmarkt.

 

Contact: an.huyghe@gvbsmozaiek.be

 

juf Inge

klasjuf van 2A

Ik ben juf Inge en samen met juf An ben ik de trotse juf van het tweede leerjaar A. Ik ben al 20 jaar een vaste waarde op deze school. In onze klas werken we aan een hechte klasgroep, wordt er hard gewerkt maar ook veel gezongen en geknutseld. Ieder talent komt aan bod en samen zorgen we voor een fijn schooljaar!

 

Nieuwsgierig naar mijn talenten? Ik hou van dansen, toneel spelen en zingen . Ik ben dus beweegknap, woordknap en muziekknap. En omdat ik mijn talenten ken , ben ik ook zelfknap. Eerlijk, ik ben helemaal niet denkknap... maar ssst ,dat is ons geheimpje 😉

 

Contact: inge.van.den.broeck@gvbsmozaiek.be