juf Kelly

klasjuf van 1A

Hoi!  Ik ben juf Kelly.  

Ik ben ondertussen bezig aan mijn 18de schooljaar als juf en ondertussen een 12-tal jaar in het eerste leerjaar.  Voordien werkte ik in het 2de en 4de leerjaar en als zorgleerkracht waarbij ik in alle leerjaren van de lagere school kwam.  Ik vond dat allemaal heel leuk, maar ik ben toch mijn hart verloren bij de kapoentjes van het 1ste leerjaar.  Leren lezen, rekenen en schrijven en op het einde van elk schooljaar weer versteld staan van wat de kids allemaal geleerd hebben ...  Wauw!!  

 

Ik heb zelf 2 zoontjes, waarvan de oudste in het 4de leerjaar zit en de jongste ook in het 1ste leerjaar.  Ook thuis ben ik dus elke dag bezig met lezen, rekenen en schrijven  :-)  

 

In mijn vrije tijd zal je me heel vaak terugvinden op de camping waar onze 2 kapoenen zich elke weekend weer kunnen uitleven.  Ik lees ook heel graag, ga graag wandelen en zwemmen met mijn gezin. Als ik mezelf een knapperd moet geven, denk ik eerder aan woordknap en denkknap.  

 

contact: kelly.wijckmans@gvbsmozaiek.be

 

juf Ruth

zorgjuf van 1B

Ik ben juf Ruth. Dit jaar ben ik aan mijn 18de schooljaar als juf begonnen. Na vier jaar als klasjuf in het derde leerjaar en 9 jaar in het eerste leerjaar bij Mozaïek ben ik er nu zorgjuf in 1B. Ik vind het enorm belangrijk dat elk kindje zijn/haar plaats kan vinden in een klasgroep. Ieder op eigen tempo en niveau. Leren lezen, schrijven, rekenen...allemaal nieuwe dingen die ik samen met de kids ga oefenen. 

 

Naast juf ben ik ook mama van 3 dochters. Om die reden werk ik al enkele jaren halftijds. (Op dinsdag en donderdag ben ik elke week op school. Op woensdag is dat om de 2 weken.)

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om in mijn moestuin te werken en zing ik in een popkoor. Maar waar ik ook erg van geniet is het maken van uitstapjes met mijn gezin.

 

contact: ruth.de.roover@gvbsmozaiek.be

 

juf Francie

zorgjuf in 1A en 6

Bijna 30 jaar geleden startte ik, juf Francie, hier op school. Ik hou van andere mensen helpen en daarom ben ik in het ondersteuningsteam gestapt. Daarvoor stond ik verschillende jaren voor de klas. Ik ben zelf-, beweeg- en woordknap, omdat ik van koken, wandelen en lezen hou.

 

Contact: francie.exelmans@gvbsmoziek.be

juf Evelien

klasjuf van 2B

Ik ben juf Evelien. Ik woon in Melsele en heb 2 zoontjes. 13 jaar geleden studeerde ik af als juf in het lager onderwijs, na heel wat ervaring te hebben opgedaan in verschillende leerjaren en scholen, kwam ik bij onze school terecht! Hier geef ik ondertussen al 6 jaar les in 2 B. Hoofdletters, tafels, rekenen tot 100,... leer ik met veel plezier aan jullie zoon of dochter aan. In mijn vrije tijd ga ik graag op vakantie en geniet ik samen met mijn gezinnetje!

 

Contact: evelien.lambrechts@gvbsmozaiek.be

juf Evelyne

klasjuf van 1B

Hoi, ik ben juf Evelyne.


De voorbije jaren werkte ik vooral als zorgleerkracht en sinds dit schooljaar ben ik voltijds de klasjuf van 1B.Samen met mijn 22 leerlingen beleef ik elke dag opnieuw veel (leer)plezier! Ik ben ondertussen al heel wat jaren leerkracht, maar vind het nog steeds fijn om nieuwe dingen te leren en te ontdekken.

 

Ik heb thuis 2 deugnieten rondlopen van 2,5 jaar en 8 jaar. In mijn vrije tijd ben ik dus vooral met heel mijn hart hen bezig, maar ik maak ook graag tijd om naar muziek te luisteren, te kleuren, te lezen, te wandelen,...

 

Ik ben best wel sociaal en werk graag samen met anderen, al dan niet in grote groep. Ik babbel graag met mensen en voor mij hoort iedereen erbij. Kortom, als ik mezelf een knapperd moet toekennen, dan staat mensenknap toch wel bovenaan :-) .

 

Contact:evelyne.de.middelaer@gvbsmozaiek.be

 

juf Inge

klasjuf van 2A

Ik ben juf Inge en samen met juf An ben ik de trotse juf van het tweede leerjaar A. Ik ben al 20 jaar een vaste waarde op deze school. In onze klas werken we aan een hechte klasgroep, wordt er hard gewerkt maar ook veel gezongen en geknutseld. Ieder talent komt aan bod en samen zorgen we voor een fijn schooljaar!

 

Nieuwsgierig naar mijn talenten? Ik hou van dansen, toneel spelen en zingen . Ik ben dus beweegknap, woordknap en muziekknap. En omdat ik mijn talenten ken , ben ik ook zelfknap. Eerlijk, ik ben helemaal niet denkknap... maar ssst ,dat is ons geheimpje 😉

 

Contact: inge.van.den.broeck@gvbsmozaiek.be

 

juf An

klasjuf 2A en zorgjuf 2B en 2A

Hallo iedereen, ik ben juf An.

Ik ben juf sinds 2004. Voor ik naar Mozaïek kwam, heb ik al lesgeven in enkele andere scholen en daar was ik vooral klasjuf in het 2e en 5e leerjaar en was ik ook enkele jaren zorgjuf. 

Ik ben getrouwd en mama van 2 schatten van kinderen. Mijn dochter gaat naar het 5e leerjaar en mijn zoon gaat naar het 2e leerjaar.

's Avonds en in het weekend kan je mij vaak in het zwembad vinden waar ik waterpolo speel. Ik speelde verschillende jaren dwarsfluit in een fluitensemble, maar nu speel ik enkel nog af en toe in de klas of tijdens de kerstmarkt.

 

Contact: an.huyghe@gvbsmozaiek.be