juf Sofie

klasjuf van 3B

Hoi! Ik ben juf Sofie, klasjuf van 3B.

Dit schooljaar sta ik voor het eerst in het derde leerjaar, leuk! Hiervoor heb ik op onze school al les gegeven in het eerste leerjaar, het vierde leerjaar en in de AN-klas.

Natuurknap en beweegknap passen het best bij mij. Ik hou ervan om samen met mijn man en pasgeboren dochtertje te wandelen in de natuur. Zeker in de herfst met al die mooie kleuren! Sporten geeft mij dan weer energie. Joggen, zumba en piloxing vind ik het leukst. Ik kan helemaal ontspannen door een spannend boek te lezen.

 

Contact: sofie.serre@gvbsmozaiek.be

 

juf Katelijne

zorgjuf in 3

Vier jaar geleden startte ik, juf Katelijne, als lid van het zorgteam hier op school. Dit schooljaar kan je me voornamelijk als extra leerkracht in het derde leerjaar vinden. Ik kies bewust voor een job als ondersteuner omdat ik graag anderen help en voor hen zorg (mensenknap). Ik hou van (voor)lezen, kruiswoordraadsels oplossen en gezelschapsspelletjes spelen (woordknap).   

 

Contact: katelijne.verschakelen@gvbsmozaiek.be

 

juf Heleen

klasjuf van 4

Hoi, ik ben juf Heleen.

 

Ik sta sinds dit schooljaar als extra ondersteuner in de derde graad. Dit vind ik super om te doen omdat ik graag anderen help en ik geniet van het persoonlijke contact met de leerlingen. In mijn vrije tijd sport en reis ik graag. Ik vind het geweldig om de wereld te ontdekken en nieuwe ervaringen op te doen. Ook ben ik een grote dierenvriend en hou ik ervan om met mijn kat Viktor in de zetel te luieren.

 

contact: heleen.jeanty@cksa.be

 

juf Veerle

klasjuf van 3A

Hallo, ik ben juf Veerle en sta al enkele jaren in het derde leerjaar.  Samen met meester Wouter zorg ik er voor dat jullie zoon of dochter leren cijferen, rekenen tot 1000, nieuwe dingen ontdekken,…

 Van mezelf vind ik dat mensenknap het beste bij me past; want SAMEN bereik je meer dan alleen!

 In mijn vrije tijd ga ik graag op reis om de wereld te ontdekken, lees ik graag een boek of ga ik sporten.

 

Contact: veerle.marckx@gvbsmozaiek.be

 

juf Erica

zorgjuf in 3A en 3B

Hallo! Ik ben juf Erica. Gedurende heel wat jaren was ik juf van het eerste leerjaar B. Daarom kom ik op maandag een aantal uurtjes helpen in het eerste leerjaar.

 Wat is er mooier dan iemand leren lezen,schrijven en rekenen?Ik vind het erg knap dat de kinderen samen met hun juffen en ouders deze moeilijke klus steeds weer klaren!

 

Contact: erica.cant@gvbsmozaiek.be

 

meester Michaël

klasmeester van 4

Mijn naam begint met een M en rijmt op Baby Bel…
Misschien raad je het al wel?
Bondigheid en geheimzinnigheid zijn mijn talenten
Oh ja, in het vierde leerjaar beleven we leuke en boeiende momenten.

 

contact: michael.van.berckelaer@gvbsmozaiek.be