juf Evelyne

klasjuf van 3B

Hoi, ik ben juf Evelyne.


De voorbije jaren werkte ik vooral als zorgleerkracht en sinds dit schooljaar ben ik voltijds de klasjuf van 1B.Samen met mijn 22 leerlingen beleef ik elke dag opnieuw veel (leer)plezier! Ik ben ondertussen al heel wat jaren leerkracht, maar vind het nog steeds fijn om nieuwe dingen te leren en te ontdekken.

 

Ik heb thuis 2 deugnieten rondlopen van 2,5 jaar en 8 jaar. In mijn vrije tijd ben ik dus vooral met heel mijn hart hen bezig, maar ik maak ook graag tijd om naar muziek te luisteren, te kleuren, te lezen, te wandelen,...

 

Ik ben best wel sociaal en werk graag samen met anderen, al dan niet in grote groep. Ik babbel graag met mensen en voor mij hoort iedereen erbij. Kortom, als ik mezelf een knapperd moet toekennen, dan staat mensenknap toch wel bovenaan :-) .

 

Contact:evelyne.de.middelaer@gvbsmozaiek.be

 

juf Evelien

klasjuf van 4

Ik ben juf Evelien. Ik woon in Melsele en heb 2 zoontjes. 13 jaar geleden studeerde ik af als juf in het lager onderwijs, na heel wat ervaring te hebben opgedaan in verschillende leerjaren en scholen, kwam ik bij onze school terecht! Hier geef ik ondertussen al 6 jaar les in 2 B. Hoofdletters, tafels, rekenen tot 100,... leer ik met veel plezier aan jullie zoon of dochter aan. In mijn vrije tijd ga ik graag op vakantie en geniet ik samen met mijn gezinnetje!

 

Contact: evelien.lambrechts@gvbsmozaiek.be

juf Veerle

klasjuf van 3A

Hallo, ik ben juf Veerle en sta al enkele jaren in het derde leerjaar.  Samen met juf Sofie zorg ik er voor dat jullie zoon of dochter leren cijferen, rekenen tot 1000, nieuwe dingen ontdekken,…

 Van mezelf vind ik dat mensenknap het beste bij me past; want SAMEN bereik je meer dan alleen!

 In mijn vrije tijd ga ik graag op reis om de wereld te ontdekken, lees ik graag een boek of ga ik sporten.

 

Contact: veerle.marckx@gvbsmozaiek.be

 

juf Kelly

klasjuf van 4

Hoi!  Ik ben juf Kelly.  

Ik ben ondertussen bezig aan mijn 18de schooljaar als juf en ondertussen een 12-tal jaar in het eerste leerjaar.  Voordien werkte ik in het 2de en 4de leerjaar en als zorgleerkracht waarbij ik in alle leerjaren van de lagere school kwam.  Ik vond dat allemaal heel leuk, maar ik ben toch mijn hart verloren bij de kapoentjes van het 1ste leerjaar.  Leren lezen, rekenen en schrijven en op het einde van elk schooljaar weer versteld staan van wat de kids allemaal geleerd hebben ...  Wauw!!  

 

Ik heb zelf 2 zoontjes, waarvan de oudste in het 4de leerjaar zit en de jongste ook in het 1ste leerjaar.  Ook thuis ben ik dus elke dag bezig met lezen, rekenen en schrijven  :-)  

 

In mijn vrije tijd zal je me heel vaak terugvinden op de camping waar onze 2 kapoenen zich elke weekend weer kunnen uitleven.  Ik lees ook heel graag, ga graag wandelen en zwemmen met mijn gezin. Als ik mezelf een knapperd moet geven, denk ik eerder aan woordknap en denkknap.  

 

contact: kelly.wijckmans@gvbsmozaiek.be