meester Benjamin

klasmeester van 5A

Hallo! Ik ben meester Benjamin. Tekenen, wiskunde, Nederlands, muziek maken, leren over de wereld, … dat vind ik allemaal boeiend. Een stukje wit papier...daar teken ik zeker iets op.

 

Elke dag fiets ik van Ekeren naar Borgerhout en geniet ik van stad en natuur. Waar ik het meeste van geniet? Dat is samen zijn met mijn vrouw, onze drie zoontjes en dochtertje en met God, die mij al heel mijn leven inspireert.

 

Contact: benjamin.van.raemdonck@gvbsmozaiek.be

 

juf Cindy

klasjuf van 6

Ik ben juf Cindy en ik sta sinds 2008 in het vierde leerjaar. Samen met meester Michaël en meester Benjamin probeer ik van het vierde een leuke en boeiende klas te maken. 

In onze school zitten veel knappe mensen. Ik ben een denk- en beweegknap persoon. Wiskunde, logisch inzicht, dansen en sporten zijn wel mijn ding.

Naast juf ben ook ook nog mama van 2 dochters en hou ik enorm van skiën, lachen en op vakantie gaan.

 

contact: cindy.michielsen@gvbsmozaiek.be

 

meester Michaël

meester 6 en ICT-meester

Mijn naam begint met een M en rijmt op Baby Bel…
Misschien raad je het al wel?
Bondigheid en geheimzinnigheid zijn mijn talenten
Oh ja, in het vierde leerjaar beleven we leuke en boeiende momenten.

 

contact: michael.van.berckelaer@gvbsmozaiek.be

 

 

juf Evelien

klasjuf van 5B

Ik ben juf Evelien. Graag maak ik van 5B een leuke klas. Ik hou van gezelligheid. Elke morgen babbel ik bij met de kinderen van de klas tijdens een ochtendkring. Als woordknappe juf vind ik het leuk om de eerste woorden Frans aan te leren. Voorlezen is één van mijn favoriete talenten. Ik vind het heerlijk om in de klas of thuis met mijn 2 kindjes in de zetel weg te dromen bij een boek.

 

Contact:evelien.franck@gvbsmozaiek.be

 

juf Leen

zorgjuf in 5

Hallo allemaal,

Ik ben 20 jaar geleden bij ons op school beginnen lesgeven. Ik heb heel veel leerjaren gedaan: het 2de, het 4de, het 5de en het 6de en juf van de anderstaligen. Sinds een paar jaar werk ik halftijds en nu ben ik zorgjuf in 5A en 6 en dat vind ik heel leuk. Ik heb thuis 3 hondjes die ik heel graag zie. Mijn hobby’s zijn fietsen, lezen, zingen, koken en sokken breien.

 

In de klas vind ik het heel belangrijk dat kinderen zich thuis voelen en zich goed voelen. Ook vind ik orde en netheid heel belangrijk, maar dat weten alle leerlingen wel die bij mij in de klas hebben gezeten.

 

 

Contact:leen.de.belser@gvbsmozaiek.be

 

juf Sara

juf in 6

Ik ben juf Sara. Ik vind het fijn om in verschillende klassen van de lagere school te ondersteunen.

In mijn vrije tijd ga ik het liefste op reis. Ik vind het heerlijk om aan de andere kant van de wereld te duiken, te snorkelen, bergen te beklimmen of gewoon te genieten met een boekje in de hangmat.

 

Zelfknap en beweegknap zijn de knapperds die het meest bij mij passen.

 

Contact: sara.deforche@gvbsmozaiek.be