juf Nadine

klasjuf van Bengels

Sinds 1989 werk ik hier op school, en al die tijd met de allerjongste kleuters. Ik vind het superfijn om met deze jonge kleuters te werken en spelen, maar zeker ook om een stukje "mama" voor hen in de klas te zijn.

 

Zelf heb ik 2 zonen en 1 dochter die ondertussen op eigen benen staan. Laat mij dus maar genieten van "mijn kleintjes" in de klas.

 

contact: nadine.van.est@gvbsmozaiek.be

 

juf Rachida

zorgjuf van Bengels

Sinds het jaar 2000 werk ik al met onze kleine bengels. Samen stappen we er spelenderwijs door het eerste klasje en leren we elke keer iets nieuws bij en dat geeft mij een fijn gevoel.

 

contact:rachida.el.bouzidi@gvbsmozaiek.be

 

juf Jill

klasjuf van Kapoenen

Hallo iedereen, ik ben juf Jill en werk sinds 2003 op de Mozaïek. Ooit gestart als turnjuf bij de kleuters, daarna enkele jaren mogen genieten van de 3de kleuterklas om zo dan weer een jaartje bij de 1ste kleuterklas te staan. Nu ben ik al enige jaren juf van de 2de kleuterklas en dat vind ik reuzefijn! Samen met juf Kitty zorgen we met hart en ziel voor al onze kapoenen.

 

Buiten de school ben ik ook mama van 3 geweldige kinderen. 2 dochters, Jinne en Janou en 1 zoon, Perre.

Ik ben heel creatief en werk dit ook graag uit in de klas. ik probeer ook om wat sportief te zijn door elke dag (in de mate van het mogelijke) naar school te komen met mijn fiets samen met juf Goele en dit is best fijn.

 

In mijn vrije tijd ga ik heel graag op stap met mijn gezin. lachen, plezier maken en genieten vind ik zo zalig. Lekker iets gaan eten of een gezellig terrasje doen daar zeg ik geen neen tegen. wanneer we op reis gaan is dit naar een lekker warm land, want ik hou niet zo van koude temperaturen.

 

Heel veel groetjes vanuit de kapoenenklas!

 

Contact: jill.stabel@gvbsmozaiek.be

 

juf Els

klasjuf van Rakkers (3de kleuterklas)

Ik ben Els, al enkele jaren de juf van de Rakkers. De kleuters begeleiden op hun spannende reis naar het 1ste leerjaar toe is voor mij telkens weer heel boeiend! Samen gaan we elke uitdaging aan!

 

Ook thuis is het leven nooit saai. Met mijn zoontje Vic heb ik de handen meer dan vol!

 

Mijn talent is woordknap. In de klas vind ik de voorleesmomentjes altijd het gezelligst. Verhalen vertellen en boekjes voorlezen doe ik graag, natuurlijk met veel leuke en grappige stemmetjes. Samen met de kleuters rijmwoordjes zoeken en versjes opzeggen. . . supertof! 

Ook thuis gaan de woordspelletjes verder : kruiswoordraadsels, woordzoekers, ...

 

Contact: els.beullens@gvbsmozaiek.be

 

juf Kristel

klasjuf van Bengels

Laat ik me even voorstellen. Ik ben juf Kristel. Samen met juf Nadine zorg ik voor de allerjongsten van onze school. "De Bengels". Als ik niet op school ben geniet ik ervan om met mijn dochters, Sien en Noor, leuke dingen te doen. 

Van een ritje op mijn koersfiets of mountainbike kan ik ook erg genieten. Ik ben graag buiten in de natuur en van bloemen word ik heel blij. Vandaar werk ik ook graag in mijn tuin. 

Als ik mezelf een talent mag geven, denk ik dat "natuurknap" wel bij mij past.

 

contact: kristel.keyl@gvbsmozaiek.be

 

juf Kitty

klasjuf van Kapoenen

Laat ik me even voorstellen. Ik ben juf Kristel. Samen met juf Nadine zorg ik voor de allerjongsten van onze school. "De Bengels". Als ik niet op school ben geniet ik ervan om met mijn

Hallo allemaal, ik ben juf Kitty. Ik werk sinds 1999 op deze school. Ik ben begonnen in de 3de kleuterklas, maar de laatste jaren sta ik bij de kleuters van de 2de kleuterklas, een super leuke leeftijd. Ik heb zelf 2 kinderen; Chiel en Ella.

 

In mijn vrije tijd ga ik graag op reis naar een lekker warm land, niet om iets actiefs te doen, maar om lekker te luieren.

 

Veel groetjes vanuit de kapoenenklas!

 

Contact: kitty.verhelst@gvbsmozaiek.be

 

juf Leen

klasjuf en zorgjuf van Kapoenen

Hallo allemaal, Ik ben juf Leen, 

Ik sta mee in de 2de kleuterklas (kapoentjes) op vrijdag als klasjuf en op dinsdag en donderdag ben ik een manusje-van-alles! Zo ben ik ook, ik hou van afwisseling en kan niet lang stilzitten! 

 

Ik ben een doener, direct naar mijn doel! Samenwerken met energieke, positievelingen vind ik leuk! Dit schooljaar ga ik er weer stevig tegenaan!

 

Contact: leen.jansen@gvbsmozaiek.be

 

juf Sofie

zorgjuf Rakkers en Sloebers

Hoi, ik ben juf Sofie en ik werk hier halftijds in de kleuterschool.   Ik ben hier begonnen in 2004 en heb al verschillende dingen gedaan, maar de laatste jaren werkte ik vooral als ondersteuner in de derde kleuterklas. 

In mijn vrije tijd ga ik graag op uitstap met mijn gezin en hou ik ervan om met mijn hond te gaan wandelen in de natuur.

 

Mijn talenten: zelfknap en muziekknap

 

Contact: sofie.allaerts@gvbsmozaiek.be