Wie zijn wij?

Wij zijn een groep enthousiaste ouders van leerlingen uit verschillende klassen die zich graag vrijwillig inzetten voor de school, de kinderen en de ouders.

Wat doen we?

Zoals jullie weten werkt de school met talenten. Als oudergroep vinden we “mensenknap” en “denkknap” wel bij ons passen.

 

“Mensenknap” omdat

wij onze handen uit de mouwen steken bij activiteiten van de school, zoals het schoolfeest, de kerstmarkt, de koopjesmarkt. Wij willen ook activiteiten organiseren waarmee we de school een financieel duwtje in de rug geven. Zo deden we het voorbije jaar een maandelijkse soepactie ten voordele van de vernieuwde speelplaats.

 

“Mensenknap” omdat

wij ook een spreekbuis willen zijn voor alle ouders. Wij vertellen graag jouw vragen, bedenkingen en ideeën aan het schoolteam. Je kan hiervoor steeds één van onze leden aanspreken of een mailtje sturen naar ouderraad@gvbsmozaiek.be.

 

“Denkknap” omdat

de oudergroep mee nadenkt over zaken die de school, de kinderen en hun ouders aanbelangen, zoals een groene speelplaats, verkeersveiligheid, betrekken van anderstalige ouders, bekendheid in de buurt, enz.

 

Hoe werken we?

We komen een aantal keer per jaar samen in de school. Juf Sandra, juf Cindy en de directrice nemen deel aan deze bijeenkomsten.

 

Rahma en Najat zijn onze afgevaardigden voor de schoolraad.

 

Als jullie interesse hebben om onze ploeg te versterken, dan horen we dat graag! Wil je meehelpen aan activiteiten maar liever niet deelnemen aan vergaderingen? Zo'n mensen hebben we ook nodig. Dankzij veel helpende handen houdt iedereen genoeg tijd over om te genieten van de activiteit zelf.

 

Wij zijn te bereiken:

  • via één van onze leden
  • email: ouderraad@gvbsmozaiek.be
  • facebook: ouderraad GVBS Mozaïek

Steun de ouderraad via Trooper.